Urmărește-ne

Image Alt

Hotel Vega

by Vega Hotels

Descoperă Vega Hotel

Întotdeauna în topul preferințelor, Hotelul Vega**** rămâne prima opțiune pentru cei ce ajung în Galați pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, în interes de afaceri sau personal; aceștia vor găsi aici cele mai variate opțiuni pentru cazare și restaurant, pentru relaxare sau pentru organizarea evenimentelor de orice fel. Cele 69 camere și apartamente de confort superior sunt dimensionate, poziționate și dotate astfel încât și cele mai exigente gusturi să poată fi satisfăcute. Mini centrul de întreținere corporală oferă cuvenita relaxare la sfârșitul unei zile pline de eforturi profesionale sau de descoperiri în zona turistică din apropiere. 

Cu o experiență de 20 de ani, Hotelul Vega este clasificat la 4 stele din 2023. În continuare scopul nostru rămâne să oferim clienților noștri cea mai plăcută și relaxantă ședere.  

varietate gastronomică

Restaurantul Lyra

Restaurantul Lyra atrage prin designul interior şi prin calitatea şi varietatea preparatelor gastronomice şi a băuturilor.

Feel the night

Bistro No.107

Bistro-ul No.107, completat de generoasa terasă de vară, este locul ideal de socializare și de relaxare.

Centrul de conferințe

Vega Events

Centrul de conferințe Vega Events oferă premisele reușitei pentru orice manifestare corporate.

Mese organizate

Eleganță, rafinament și profesionalism.

Croaziere Vega

Vega River

Nava de croaziere Vega River, cu un salon și o punte superbă, destinată atât evenimentelor de tip business cât și private, oferă amintiri inedite.