logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

  /  Masuri anticovid

Masuri anticovid

Masuri anticovid

Stimați Oaspeți, 

Ne face plăcere sa va comunicam faptul ca în cadrul grupului hotelier VEGA HOTELS, Galati, din care fac parte Vega ***Hotel și Faleza ***Hotel by Vega, au fost luate încă de la începutul epidemiei Covid, masuri de prevenție și igiena, astfel încât oaspeții noștri sa se simtă în siguranță.

În acest sens a fost montat la recepție panou transparent despărțitor, au fost achiziționate echipamente specifice fiecărui post de lucru, halate medicale, combinezoane, ochelari de protecție, termometre pentru frunte, dezinfectant, măști, mănuși de protecție, purificatoare de aer pe baza de ozon – imuno – cube, lămpi bactericide cu dubla sterilizare ultraviolete si ozon, materiale si soluții dezinfectante, avizate. Lenjeriile si prosoapele sunt spălate și călcate la 90 gr Celsius, camerele eliberate nu se cazează 24 ore după check-out. In toate spatiile comune ale hotelurilor noastre au fost montate dispensere cu dezinfectant.

 

TOȚI ANGAJAȚII AU OBLIGAȚIA DE A RESPECTA TOATE MASURILE DE PROTECȚIE ȘI IGIENA, IMPUSE DE SOCIETATE, astfel:

Purtarea măștilor de fata permanent,
Purtarea mânușilor și a echipamentelor specifice fiecărui post de lucru,
Spălarea regulata a mâinilor cu apa si săpun, timp de minim 20 secunde,
Dezinfectarea mâinilor cu substanțe dezinfectante specifice, avizate, după fiecare interacțiune,
Dezinfectarea suprafețelor cu soluțiile specifice, dezinfectante, avizate,
Păstrarea distantei sociale de minim 1,5 – 2 m fata de celelalte persoane,
La intrarea si ieșirea din tura toți angajații se vor supune măsurării temperaturii.

Clienții vor avea acces in hotel doar cu masca, in cazul in care nu vor avea, personalul VEGA HOTELS le va pune la dispoziție. Orice client intra in hotel se va dezinfecta, la intrarea in hotel, cu produsele specifice dezinfectante, ce se afla la intrările in hotel.
In vederea evitării răspândirii virusului Corona (COVID 19), a protecției tuturor oaspeților, se impune respectarea in toate zonele publice a masurilor de igiena si protecție, ce implica purtarea măști de protecție si păstrarea distantei sociale de minim 2 m.
La intrarea in hotel, oaspeții sunt rugați sa folosească gelul dezinfectant sau soluțiile pe baza de alcool, de asemenea, sunt instruiți sa păstreze distanta de minim 1,5- 2 m fata de ceilalți oaspeți ai hotelului.
Accesul in lift se va face pentru maxim 1 persoana, cu excepția familiilor.

Înainte de check-in recepționerul va măsura temperatura oaspeților.

 

RECOMANDAM TUTUROR OASPEȚILOR NOȘTRI SA EFECTUEZE PLATA ÎN AVANS, PRIN VIRAMENT SAU CARD BANCAR, SAU LA RECEPȚIE, CU CARD WIRELESS.

In ceea ce privește servirea micului-dejun, acest serviciu este disponibil cu servire pe terasa salonului de mic-dejun sau in salonul de mic-dejun, respectând masurile de distanțare, prevenție si igiena impuse de autorități.
De asemenea, la intrările in hotel se afla covorașe îmbibate cu soluție pe baza de clor sau dezinfectant Oxivir 3,5%.
Hotelul își rezerva dreptul de a selecta clienții!
Va mulțumim pentru înțelegere si va rugam sa va protejați pe Dumneavoastră si pe cei din jur, respectând toate masurile de igiena si siguranță ce se impun in aceasta situație!
Va așteptăm cu mare drag si va asiguram de respectarea tuturor masurilor de siguranță si igiena pentru oaspeții noștri!

Va mulțumim pentru înțelegere.