Urmărește-ne

masaj site hotel

Masaj

E timpul să te Relaxezi!

 

MASAJ CU PIETRE VULCANICE – 50 minute – 250 Ron

Masajul cu pietre vulcanice sau Hot Stone Massage reprezintă o tehnică foarte veche, folosită în echilibrarea energetică a organismului uman, detoxifiere, relaxare, a cărei origini se regăsește în majoritatea civilizațiilor sub diverse forme.

Este poate cel mai eficient tratament Spa pentru reducerea stresului! Combina efectele terapeutice ale masajului manual profund cu acelea ale masajului cu pietre bazaltice încălzite și cu puterea uleiurilor esențiale.

 

MASAJ REFLEXOTERAPIE – 30 minute – 200 Ron

Masajul reflexogen este o metodă simplă și eficace pentru activarea prin presare a unor zone reflexogene ale organismului ce se regăsesc în diferite zone ale corpului, în special în tălpi. Prin presarea și activarea acestor zone, se facilitează circulația sanguină, care impune accelerarea transportului de toxine spre organele de eliminare sau de detoxifiere, îmbunătățind starea de sănătate.

Acest tip de masaj este un mijloc excelent de combatere a stresului, a depresiilor, a stărilor de anxietate şi nervozitate, a insomniilor, a instabilităţii emoţionale.

Masajul reflexogen reface echilibrul energetic subtil al organismului acţionând asupra centrilor energetici adeseori obturaţi, având ca efect imediat reducerea stresului prin inducerea unei relaxări profunde.

 

MASAJUL DE RELAXARE – 50 minute – 250 Ron

Masajul de relaxare atenuează tensiunea, stresul, relaxează mușchii încordați. Masajul, mai presus de toate, ne dă o senzație de bine. Reducerea tensiunii musculare, obținută prin masaj, este în strânsă legătură cu înducerea unei stări mentale pozitive, îmbunătățește capacitatea de concentrare și creează stări de relaxare profundă.

Efectele pozitive ale masajului de relaxare: îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, ajută la eliminarea toxinelor din organism, crește elasticitatea pielii, ajută la regenerarea țesuturilor, relaxează musculatura, menține o bună stare de sănătate.

 

MASAJ TERAPEUTIC  – 50 minute – 250 Ron

Masaj realizat cu presiune adâncă și în forță, menit să vă pună în picioare și pentru a simți rapid efectele profund terapeutice ale masajului corporal centrat pe musculatură.

 

MASAJ ANTICELULITIC CU BEȚE DE BAMBUS – 30 minute – 200 Ron

Este o tehnică specială de masaj în care terapeutul folosește bețele de bambus de diferite dimensiuni și grosimi cu mișcări în principal din încheietura mâinii. Bețele se rulează și alunecă pe pielea ta, în diferite ritmuri și intensități cu efecte foarte plăcute de revigorare și tonifiere. Este un foarte efficient masaj anticelulitic cu efecte vizibile, chiar și în ridicarea feselor.

Bețele de bambus sunt folosite de mii de ani în medicina tradițională asiatică ca instrumente de masaj și terapie. În cultura orientală, bambusul are un rol esențial, nu doar în menținerea sănătăţii, ci și ca simbol al rezistenței, longevității şi fertilității. Prin folosirea bețelor de bambus este îmbunătăţita circulația fluidelor, temperatura corpului se reglează și se obține o stare de revitalizare generală.

 

MASAJ FACIAL – 30 minute – 100 Ron

Masajul facial se numără printre cele mai simple (dar și cele mai eficiente) metode de prelungire a tinereții tenului. Prin mișcările sale sistematice, masajul facial menține elasticitatea pielii și a mușchilor feței, prevenind apariția ridurilor și ajutând la atenuarea celor deja formate.

Beneficii: Asigură o revigorare a tonusului mușchilor faciali, pielea fiind uşor forțată să-și mențină fermitatea, acționează în acelaşi timp împotriva depozitelor de grăsime de sub piele, îndepărtează stratul de celule moarte de pe întreaga suprafață a tenului. Prin masaj, în țesuturi are loc un aflux puternic de sânge, este stimulată hrănirea acestora precum și activitatea glandelor sebacee.

Beneficii:

  • Asigură o revigorare a tonusului mușchilor faciali, pielea fiind ușor forțată să-și mențină fermitatea
  • Acționează în acelasi timp împotriva depozitelor de grăsime de sub piele
  • Se îndepărteaza stratul de celule moarte de pe întreaga suprafață a tenului
  • Prin masaj, în țesuturi are loc un aflux puternic de sânge, este stimulată hrănirea acestora precum și activitatea glandelor sebacee.

Pachete/ Oferte Speciale:

Sales & Bookings: 0742 011 114

Evenimente: 0742 033 088