MAGAZINER
Formare profesionala:
Studii liceale
Vechime in activitate comerciala minim 3 ani
Descrierea jobului
- Organizeaza activitatea de primire a sortimentului de marfuri si materiale necesare sectoarelor: alimentatie publica, cazare si administrativ, receptionarea acestora, depozitarea si pastrarea lor in functie de caracteristicile fizico-chimice specifice si livrarea acestora in loturile cerute de sectii, pe baza documentelor operative de iesire din magazie.
- Asigura operatiile de pastrare si conservare a calitatii marfurilor pe timpul stocarii precum si respectarea normelor igienico-sanitare pentru alimente, urmarind livrarea catre sectii a marfurilor in limita termenului de valabilitate.
- Refuza la receptie marfurile care nu sunt in limita termenului de valabilitate (sau nu se livreaza la consum in aceste perioade), nu corespund organoleptic, cele ambalate nu sunt inscriptionate potrivit normelor si bauturile alcoolice imbuteliate nu au banderola prevazuta sau pachetele de tigari nu sunt timbrate sau neinsotite de documente fiscale (aviz, factura)
- Conduce evidenta operativa de gestiune.
Beneficii:
– mediu de lucru placut
– echipa formata
– contract pe perioada nedeterminata
– salariu atractiv
– bonuri de masa
– bonusuri
– alte facilitati.
– mediu de lucru placut
– echipa formata
– contract pe perioada nedeterminata
– salariu atractiv
– bonuri de masa
– bonusuri
– alte facilitati.
CV-urile se depun la Receptia Vega Hotel, situat pe Bd. Marea Unire, nr. 107 (lângă parcul de la Elice).