Urmărește-ne

Image Alt

Andromeda

Restaurant versatil, cu un decor distins, o atmosferă caldă și o priveliște panoramică asupra Dunării. Un loc inedit ce se continuă cu terasă, perfect pentru o pauză de cafea, un prânz sau o cină de afaceri, un spațiu adecvat pentru mese tip bufet suedez sau cocktail-uri de primire, Andromeda  Events Hall este conceput ca un spațiu ce se poate adapta oricărei cerințe în materie de servicii de restaurant.

Design contemporan – mâncare urbană – atmosferă prietenoasă


Andromeda Events Hall organizează cele mai reușite seminarii, conferințe, lansări de produs, de carte, dineuri de afaceri sau  petreceri  tematice cu servicii de masă incluse, spațiul imprimând o notă elegantă întrunirilor și un aer lejer și relaxant.

Nuntă, Botez, Aniversare … cele mai bune sfaturi, un meniu personalizat, special creat pentru Dvs. pentru aceste evenimente.

Spațiu prietenos în care vă veți dori să vă începeți diminețile admirând Dunărea în fiecare dintre anotimpuri. Puteți savura AICI micul dejun copios care vă va transforma ziua într-una plină de energie. Experimentați aroma cafelei proaspăt măcinate, mirosul pâinii abia scoase din cuptor, experimentați gusturi, arome și culori!

Pentru că detaliile fac diferența, vă invităm să luați legătura cu echipa Vega Events: email: evenimente@vegahotels.ro, tel: 0742.03.30.88.