logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

andromeda 1

Andromeda

Restaurant versatil, cu un decor distins, o atmosfera calda și o priveliște panoramica asupra Dunării. Un loc inedit ce se continua cu terasa, perfect pentru o pauza de cafea, un prânz sau o cina de afaceri, un spațiu adecvat pentru mese tip bufet suedez sau cocktail-uri de primire, Andromeda Breakfast Events Hall este conceput ca un spațiu ce se poate adapta oricărei cerințe în materie de servicii de restaurant.

Design contemporan – mâncare urbana – atmosfera prietenoasa


Andromeda Breakfast Events Hall organizeaza cele mai reusite seminarii, conferinte, lansari de produs, de carte, dineuri de afaceri sau  petreceri  tematice cu servicii de masa incluse, spatiul imprimand o nota eleganta intrunirilor si un aer lejer si relaxant.

Nunta, Botez, Aniversare … cele mai bune sfaturi, un meniu personalizat, special creat pentru Dvs. pentru aceste evenimente.

Spatiu prietenos in care va veti dori sa va incepeti diminetile admirand Dunarea in fiecare dintre anotimpuri. Puteti savura AICI micul dejun copios care va va transforma ziua intr-una plina de energie. Experimentati aroma cafelei proaspat macinate, mirosul painii abia scoase din cuptor, experimentati gusturi, arome si culori!

Pentru ca detaliile fac diferența, va invitam sa luați legătura cu echipa Vega Events: email: evenimente@vegahotels.ro, tel: 0742.03.30.88.