Urmărește-ne

Image Alt

A la carte

Gastronomie

A LA CARTE

Meniul a la carte este alegerea ideală pentru cei ce doresc să experimenteze rețete sofisticate pline de culoare și savoare sau rețete clasice, de tradiție, reinterpretate într-o manieră contemporană, cu o prezentare modernă. Calitatea produselor utilizate, de la care nu facem rabat, ingredientele sezoniere romanești, precum și experienţa bucătarilor, transforma meniul comandat într-un deliciu, o amintire culinară de neuitat. Fiecare ingredient este pus în valoare.

Meniul a la carte deosebit, cu preparate gătite ireproșabil, cu arome autentice din întreaga lume, care fac oferta noastră să fie unică, este completat de un plating pe măsura și de o servire extrem de atentă.

Măiestria gastronomică este dublată de ambianţa elegantă și modernă a restaurantului Lyra, care completează și desăvârșește această experienţă vibrantă, unică.

Jucându-ne cu aromele, pe care le mixam și reinterpretăm, am combinat într-o singură farfurie culori, texturi și gusturi inedite. În Lyra Restaurant veți putea trăi cu adevărat experienţa de 4 **** a unui serviciu a la carte, asigurat de ospătari și bucătari profesioniști, cu preparate pe cât de sănătoase, pe atât de creative, servite alături de vinuri de excepție.