logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

a la carte

A la carte

Gastronomie

A LA CARTE

Meniul a la carte este alegerea ideala pentru cei ce doresc sa experimenteze rețete sofisticate pline de culoare și savoare sau rețete clasice, de tradiție, reinterpretate într-o maniera contemporana, cu o prezentare moderna. Calitatea produselor utilizate, de la care nu facem rabat, ingredientele sezoniere romanești, precum și experienta bucătarilor, transforma meniul comandat într-un deliciu, o amintire culinara de neuitat. Fiecare ingredient este pus în valoare.

Meniul a la carte deosebit, cu preparate gătite ireproșabil, cu arome autentice din întreaga lume, care fac oferta noastră sa fie unica, este completat de un plating pe măsura și de o servire extrem de atenta.

Măiestria gastronomica este dublata de ambianta eleganta și moderna a restaurantului Lyra, care completează și desăvârșește aceasta experienta vibranta, unica.

Jucându-ne cu aromele, pe care le mixam și reinterpretam, am combinat într-o singura farfurie culori, texturi, gusturi inedite. În Lyra Restaurant veți putea trai cu adevărat experienta de 4 **** a unui serviciu a la carte, asigurat de ospătari și bucătari profesioniști, cu preparate pe cat de sănătoase, pe atât de creative, servite alături de vinuri de excepție.