Urmărește-ne

bistro 03

Bistro

Vă așteptăm alături de prieteni, colegi, familie, în Bistro nr. 107, o locație cocheta, cu o priveliște incredibilă asupra Dunării, un fel de acasă unde oricine este binevenit.

Pe lângă aerul cu aromă de cafea proaspăt măcinata și atmosfera prielnică socializării și discuțiilor prelungite, vă întâmpinăm cu preparatele unice, de casă, la prețuri accesibile, cu rețete speciale, cu un personal primitor și prietenos.

Fie că vreți să vă începeți dimineața cu un mic dejun delicios sau vreți să vă alăturați nouă la masa de prânz sau la cină, după o zi de muncă, veți fi încântați de experiența pe care o veți avea în Bistro-ul nostru. Chefii noștri vă vor încântă cu un meniu divers, cu mâncăruri gustoase.

Răsfățați-vă cu priveliștea asupra Dunării atât din interiorul locației cât și de pe terasa care vă conferă un cadrul intim, relaxant.

Iubitorii de bere și vinuri vor fi incantați de meniul nostru de băuturi, care include varietate și opțiuni de soiuri romanești, dar și internaționale.

Vă invităm să trăiți în fiecare zi alături de noi o poveste frumoasă într-un mediu care creează dependență.


Pentru că detaliile fac diferența, vă invităm să luați legătura cu echipa Vega Events: email: evenimente@vegahotels.ro, tel: 0742.03.30.88.