logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

bistro 03

Bistro

Va așteptăm alături de prieteni, colegi, familie, în Bistro nr. 107, o locație cocheta, cu o priveliște incredibila asupra Dunării, un fel de acasă unde oricine este binevenit.

Pe lângă aerul cu aroma de cafea proaspăt măcinata și atmosfera prielnica socializării și discuțiilor prelungite, va întâmpinăm cu preparatele unice, de casa, la preturi accesibile, cu rețete speciale, cu un personal primitor și prietenos.

Fie ca vreți sa va începeți dimineața cu un mic dejun delicios sau vreți sa va alăturați noua la masa de prânz sau la cina, după o zi de munca, veți fi incantați de experienta pe care o veți avea în Bistro-ul nostru. Chefii noștri va vor încântă cu un meniu divers, cu mâncăruri gustoase. Răsfățați-va cu priveliștea asupra Dunării atât din interiorul locației cat și de pe terasa care va conferă un cadrul intim, relaxant.

Iubitorii de bere și vinuri vor fi incantați de meniul nostru de băuturi, care include varietate și opțiuni de soiuri romanești, dar și internaționale.

Va invitam sa trăiți în fiecare zi alături de noi o poveste frumoasa într-un mediu care creează dependenta.


Pentru ca detaliile fac diferența, va invitam sa luați legătura cu echipa Vega Events: email: evenimente@vegahotels.ro, tel: 0742.03.30.88.