Urmărește-ne

Image Alt

Hotel Faleza

by Vega Hotels

Descoperă Faleza Hotel

Hotelul FALEZA by Vega, ideal situat pe malul Dunării , lângă VEGA Hotel, exact în punctul 0 al orașului Galați, binecuvântat de valurile Dunării, este locul unde vibe-ul urban prinde viață. Complet renovat și redecorat în 2019, designul interior al hotelului impresionează cu amenajări moderne și emană energie pozitiva, începând cu primirea luminată de valurile Dunării până la camerele la modă, în culori vibrante.

Adăugând valoare celor 3 stele pe care le poartă, cele 73 de camere din 6 tipuri diferite au fost concepute cu gust, cu mobilier din lemn masiv de stejar, dotate cu toate facilitățile. Garantăm oaspeților Faleza Hotel by Vega, o atmosferă relaxantă, de liniște, dar unde se simte și vibrația orașului. Cele 2 restaurante din incinta hotelului, cu terase animate și favorizate de deschiderea panoramică asupra Dunării, aflate în topul gastronomiei gălățene, creează amintiri inedite la Faleza Hotel by Vega.

Faleza Hotel by Vega te invită să descoperi în orașul binecuvântat de Dunăre, confortul și dotările de 3 ***, vibrația culorilor din decorurile alese, rafinamentul și ospitalitatea, toate într-un nou concept, Vega Hotels. Atmosfera creată de proximitatea hotelului, Dunărea în toată splendoarea ei, Biserica fortificata Sfânta Precista cu grădinile sale – monument istoric, simbol al orașului, completează cadrul de poveste oferit de Faleza Hotel by Vega.

Descoperă o locație de poveste, trăiește visul dunărean, la Faleza Hotel by Vega! Doar împreună putem crea amintiri!

varietate gastronomică

Salon Sunrise

Restaurantul Sunrise atrage prin designul interior și prin calitatea și varietatea preparatelor gastronomice și a băuturilor.

Centrul de conferințe

Riviera Conference Room

Riviera Conference Room oferă premisele reușitei pentru orice manifestare corporate, socială sau privată.