logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

mese organizate

Mese organizate

Gastronomie

Mese organizate

Cu eleganta, rafinament si profesionalism, echipa Vega Hotels va ofera, pe langa ambianta selecta, adaptata tipului de eveniment solicitat, o gama diversa de preparate culinare  din bucataria autohtona si internationala, pregatite de bucatarii nostri experti in arta culinara, ce pot satisface si cele mai rafinate gusturi ale oaspetilor nostri.

Pe langa mesele private de tipul: nunti, botezuri, petreceri, aniversari, organizam si mese corporate cu servicii de restaurant incluse de tip:

  • pranzuri/cine de grup
  • bufet festiv
  • coffee break-uri
  • cocktail-uri de primire
  • dineuri de afaceri
  • petreceri corporate

Experienta de pana acum in organizarea sutelor de nunti, botezuri și evenimente private este asigurarea noastra ca veti primi cele mai bune sfaturi in realizarea unui meniu perfect pentru evenimentul dumneavoastra.

Echipa noastra de profesionisti va va ajuta cu fiecare detaliu, de la selectia meniului, a pachetului de bauturi aferent meniului solicitat, si pana la asistenta in planificarea evenimentului, toate avand garantia unui gust desavarsit si a unui decor si ambient perfect.


Pentru ca detaliile fac diferenta, va invitam sa luati legatura cu echipa Vega Events: email: evenimente@vegahotels.ro, tel: 0742.03.30.88