logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

Image Alt

Hydra Events Hall

Centrul de Conferinte

Hydra Events Hall

Având o dimensiune generoasă, cu deschidere directă în restaurantul şi pe terasă ce oferă privelişte panoramică asupra Dunării, Hydra Events Hall, asemeni constelaţiei al cărei nume îl poartă, este cea mai mare şi luminoasă sală de conferinţe din incinta Hotelului VEGA****, fiind în acelaşi timp un spaţiu versatil ce poate găzdui evenimente ample.

Cu o capacitate de până la 130 de locuri, cu lumină naturală, Hydra Events Hall este potrivită pentru evenimente corporate de amploare: prezentări, conferinţe, congrese, simpozioane. Echipamentul tehnic complet, accesul facil către un foaier elegant unde clienţii pot beneficia de serviciul de coffee break, designul şi mobilierul sălii vor da o notă distinctă evenimentului dumneavoastră .

Versatilitatea sălii permite de la desfăşurarea evenimentelor de tip business, printr-o schimbare de set-up şi extinderea acesteia în Andromeda Breakfast & Events Hall, la desfăşurarea evenimentelor private sau de tip cocktail, pentru nunţi, botezuri şi aniversări.

Echipa VEGA Events vine în sprijinul clienţilor săi oferind soluţii complete adaptate tipului de eveniment desfăşurat.

Dotări

  • Videoproiector, Ecran de proiecţie, Flip chart, Pointer, Consumabile, Sistem sonorizare, Microfon

Detalii tehnice

  • Suprafața de 120 mp
  • Set-up-uri:

 

120 40 40 60 40 40

 

Ofertă personalizată: