logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

hydra events hall

Hydra Events Hall

Centrul de Conferinte

Hydra Events Hall

Avand o dimensiune generoasa, cu deschidere directa in restaurantul si pe terasa ce ofera priveliste panoramica asupra Dunarii, Hydra Events Hall, asemeni constelatiei al carei nume il poarta, este cea mai mare si luminoasa sala de conferinte din incinta Hotelului VEGA***, fiind in acelasi timp un spatiu versatil ce poate gazdui evenimente ample.

Cu o capacitate de pana la 130 de locuri, cu lumina naturala, Hydra Events Hall este potrivita pentru evenimente corporate de amploare: prezentari, conferinte, congrese, simpozioane. Echipamentul tehnic complet, accesul facil catre un foaier elegant unde clientii pot beneficia de serviciul de coffee break, designul si mobilierul salii vor da o nota distincta evenimentului dumneavoastra .

Versatilitatea salii permite de la desfasurarea evenimentelor de tip business, printr-o schimbare de set-up si extinderea acesteia in Andromeda Breakfast & Events Hall, la desfasurarea evenimentelor private sau de tip cocktail, pentru nunti, botezuri si aniversari.

Echipa VEGA Events vine in sprijinul clientilor sai oferind solutii complete adaptate tipului de eveniment desfasurat.

Dotari

  • Videoproiector, Ecran de proiectie, Flip chart, Pointer, Consumabile, Sistem sonorizare, Microfon

Detalii tehnice

  • Suprafața de 120 mp
  • Set-up-uri:
120 40 40 60 40 40

 

Ofertă personalizată: