logo vega blue

O experiență completă de cazare și gastronomie pe malul Dunării

Hotel Vega
Bd. Marea Unire nr. 107, 800066 Galați, România

Hotel Faleza
Str. Roșiori nr. 1, 800066, Galați, România

REZERVĂRI:

Evenimente

Urmărește-ne

Image Alt

Despre noi

Despre noi

Vega Hotels

Un concept inovativ de ospitalitate, un mix reușit intre facilitățile specific turismului de afaceri și ale celui de relaxare: Vega Hotels reprezinta destinația ideala pentru turiști individuali sau grupuri de turiști, dar și pentru orice tip de Evenimente, corporate,  sociale sau private.

O unica destinație Vega Hotels, doua hoteluri , Vega și Faleza – amplasate pe malul Dunării, ideal poziționate în categoria 3*, trei segmente de piața perfect acoperite (turismul de afaceri, cel de relaxare și evenimentele de orice fel), dar și patru motive de a alege Vegahotels: confort și siguranță, gastronomie urbana și internațională, facilități complexe, proximitatea și excelenta panorama asupra Dunării. Simplu, ca 1, 2, 3, 4…

Ideea de complex hotelier este întărită de prezenta, în același areal, a tuturor elementelor ce concura, în mod tradițional, la imaginea produsului turistic complet: spatii de cazare (142 la număr) extrem de variate, un restaurant clasic, un bistro și doua terase de vara, un centru de evenimente foarte spațios și versatil, un cochet centru SPA și o nava de croaziera destinata evenimentelor private și croazierelor pe Dunăre în proximitatea locațiilor Vega Hotels.

Experienta de pana acum în domeniul hotelier se regăsește din plin în serviciile de calitate pe care le oferim, în dotările suplimentare de care va veți bucura pe parcursul șederii, în serviciile de restaurant cu materii prime de cea mai buna calitate achiziționate cu preponderenta de la producători autohtoni. Conceptul Vega Hotels propune o noua abordare care își pune amprenta pe siguranța oaspeților noștri dar și a personalului, politici tarifare și de vânzare flexibile, toate adaptate  specificului perioadei  și pieței turistice gălățene.

 

Emblematice pentru ospitalitatea gălățeană, hotelurile Vega*** și Faleza*** by Vega se adresează oaspeților cu 142 spatii de cazare, plecând de la clasicele camere standard, trecând prin cele business sau deluxe, ajungând la elegantele apartamente business, family, sky suite sau prezidential.

Regândite în etape succesive de modernizare, întotdeauna cu o atenție speciala pentru detalii, spatiile de cazare se caracterizează prin suprafețe generoase, dotări de cea mai buna calitate, facilități moderne și prin spectaculoasa panorama asupra Dunării.

Fie ca alegeți Vega Hotel sau Faleza Hotel, va întâmpinăm cu spatii de cazare rafinate și variate, preparate delicioase, săli de întâlnire și locații versatile pentru evenimente, croaziere și excursii în județ, toate bucurându-se de panorama unica asupra Dunării!

Confort, siguranță și relaxare – indiferent de scopul vizitei în Galați alegeți sa trăiți experienta autentica a unui hotel din brandul Vega Hotels. Trăiți clipe de neuitat alături de echipa Vega Hotels, pe malul Dunării gălățene, bucurându-vă de senzaționalele obiective turistice din zona.