Urmărește-ne

Image Alt

Despre noi

Despre noi

Vega Hotels

Un concept inovativ de ospitalitate, un mix reușit între facilitățile specifice turismului de afaceri și ale celui de relaxare: Vega Hotels reprezintă destinația ideală pentru turiști individuali sau grupuri de turiști, dar și pentru orice tip de Evenimente, corporate, sociale sau private.

O unică destinație Vega Hotels, două hoteluri , Vega și Faleza – amplasate pe malul Dunării, ideal poziționate în categoria 3*, trei segmente de piață perfect acoperite (turismul de afaceri, cel de relaxare și evenimentele de orice fel), dar și patru motive de a alege Vegahotels: confort și siguranță, gastronomie urbană și internațională, facilități complexe, proximitatea și excelenta panoramă asupra Dunării. Simplu, ca 1, 2, 3, 4…

Ideea de complex hotelier este întărită de prezenţa, în același areal, a tuturor elementelor ce concură, în mod tradițional, la imaginea produsului turistic complet: spaţii de cazare (142 la număr) extrem de variate, un restaurant clasic, un bistro și două terase de vară, un centru de evenimente foarte spațios și versatil, un cochet centru SPA și o navă de croazieră destinată evenimentelor private și croazierelor pe Dunăre în proximitatea locațiilor Vega Hotels.

Experienţa de până acum în domeniul hotelier se regăsește din plin în serviciile de calitate pe care le oferim, în dotările suplimentare de care vă veți bucura pe parcursul șederii, în serviciile de restaurant cu materii prime de cea mai bună calitate achiziționate cu preponderenta de la producători autohtoni. Conceptul Vega Hotels propune o nouă abordare care își pune amprenta pe siguranța oaspeților noștri dar și a personalului, politici tarifare și de vânzare flexibile, toate adaptate  specificului perioadei  și pieței turistice gălățene.

Emblematice pentru ospitalitatea gălățeană, hotelurile Vega*** și Faleza*** by Vega se adresează oaspeților cu 142 spaţii de cazare, plecând de la clasicele camere standard, trecând prin cele business sau deluxe, ajungând la elegantele apartamente business, family, sky suite sau prezidenţial.

Regândite în etape succesive de modernizare, întotdeauna cu o atenție specială pentru detalii, spaţiile de cazare se caracterizează prin suprafețe generoase, dotări de cea mai bună calitate, facilități moderne și prin spectaculoasa panoramă asupra Dunării.

Fie că alegeți Vega Hotel sau Faleza Hotel, vă întâmpinăm cu spaţii de cazare rafinate și variate, preparate delicioase, săli de întâlnire și locații versatile pentru evenimente, croaziere și excursii în județ, toate bucurându-se de panorama unică asupra Dunării!

Confort, siguranță și relaxare – indiferent de scopul vizitei în Galați alegeți să trăiți experienta autentică a unui hotel din brandul Vega Hotels. Trăiți clipe de neuitat alături de echipa Vega Hotels, pe malul Dunării gălățene, bucurându-vă de senzaționalele obiective turistice din zona.

Ne puteți vedea și pe YouTube:

 

 

 

Vă mulțumim!